Det var länge sedan!

Vad har och inte hänt sedan sist? Ja allt är väl ingen dé att skriva ner allt det lär nog blir lite för mycket.
Men de stora sakerna och små som hänt sedan sista är att Jolene har börjat på dagis och det går lite upp och ner med hur hon trivs. Och som man redan blivit förvarnad om så blir barnen ofta sjuka i början, och det stämmer. Tur att jag har bra hjälp från Jolenes farmor och mormor.

För min del så jobbar jag på mitt nya jobb och trivs så himla bra och jag har till och med fått förlängt till nästa sommar, så det känns jätteskoj. Snart så fyller min bror och svägerska år då blir det 4o-fest. Det ska bli roligt. Men innan dess ska jag hinna med några andra event som att åka på kick off med jobbet, de flaggar för fysisk uthållighet  och att den mentala biten kanske får sitt också. Ja som trött småbarnsmor är jag ju inte så tränad nu för tiden om jag någonsin varit det. För min del blir det intressant hur mycket jag orkar, innan jag önskar mig en taxi hem haha.

Det var de stora sakerna som hänt fast egentligen händer det saker hela tiden. Fast på ett annat sätt än innnan man fick barn. Men det är verkligen mysigt att vara mamma. Men som barnmorskan sa;
-man börja oroa sig när de är i magen och så fortsätter det resten av livet.
Det är väl så det ska vara att vara mamma, det liksom ingår och därimellan njutar man och beundrar av hur de utvecklas.


mmm gott med kakor


Mamma kom och sitt med mig i lövhögen.

Här är vi på barnjazz på Mummel och mums, och bästa kompisarna
leker för fullt.


RSS 2.0