Inte lätt att stava

När jag idag läser igenom mitt förra inlägg så inser jag att det blir många stavfel med Iphone. Så det ska jag bli bättre på.

På vägen hem slank jag in på Örebrokompaniet, förutom att jag blev lite sugen att boka barnkalas på slottet så frågade jag i kassan hur det var med biljetter till showen "ljust och fräscht". Och som tur var fanns det platser kvar på rad sex, vilket inte tjejen i kassan trodde.

Så nu blir det en date med sambon och middag innan, sist vi bokade in en date var förra året, men den blev inställd då maginfluensan kom och hälsade på. Men allt sånt hoppas jag verkligen håller sig borta denna gång. Längtar redan......:-)


Ifåååne

Sen jag skaffade min Iphone så har jag verkligen ändrat mina telefonvanor, internetvanor och annat. Tänk att ligga och titta på play kanalerna på tv i Iponen och det gör jag i stort sett varje dag. Men att blogga det har jag tydligen inte gjort på långe, det skvallrar i alla fall sista datumet på bloggen om. Juni 2010 så länge sedan är det. Men nu har jag äntligen hittat appen för min blogg, så nu ska jag börja lite flått igen.
Och under tiden så Jolene växt, fick till och med göra en flät häromdagen, och det är sällsynt då en kam helst inte får komma i närheten.





Julgransplundring

En härlig dag trots mindre sömn. Med start hos familjen Voghoui, julgransplundring med kusinerna och avslutar dagen med middag hos mamma. Dillkött sås och potatis. Mums.


RSS 2.0